Werelddans voor vrouwen

In samenwerking met het Taalhuis en Zorgdat biedt Werelddansgroep Horlepiep een serie van vier lessen aan, speciaal voor vrouwen. Deze lessen zullen plaatsvinden op maandagochtend 7, 14 en 28 oktober en 4 november van 10 uur tot 11 uur in Wijkontmoetingscentrum Stad (De Tinne), aan de Houtkamp 33 in Harderwijk.

Muziek en dans uit de hele wereld, van West Europa tot het Verre Oosten en van de Balkan tot Zuid Amerika. Vrouwen en hun taalvrijwilligsters worden van harte uitgenodigd om mee te dansen. In de lessen zal ook ruimte zijn voor muziek en dans uit eigen cultuur.

De lessen worden gegeven in het Nederlands, zodat er ook aandacht is voor het oefenen van de taal. Danservaring is niet nodig, het gaat om gezellig samen dansen en elkaar ontmoeten.

De lessen worden verzorgd door Margriet van der Putten, dansleidster bij Werelddansgroep Horlepiep ( http://www.werelddansgroepharderwijk.nl/ )
Deelname is gratis. Koffie, thee en frisdrank kosten €1,00

Aanmelden is wel nodig, dit kan via mvdputtenpols@gmail.com of 06 49740318